IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел спря концерта си 4 пъти, за да помогне на фенове

4 юли 2022 16 30

Изпълнителката се завърна на публичната сцена след петгодишна пауза

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Боже мой, пак съм у дома“!

С тези думи Адел се появи на първия си концерт от пет години насам, провел се във Великобритания. Тя беше част от летния фестивал в Лондон в Хайд парк, изпълнен с концерти, забавни мероприятия и игри, проведени на поляната. Адел се качи на сцената в петък, но шоуто ѝ трябваше да бъде спирано на няколко пъти заради хора от публиката, които не се чувстваха добре.

„Исках да изкажа огромния си респект към Адел, защото спря концерта си и се развика на охраната да отидат при фен, за когото си мислеше, че има нужда от помощ. Това беше публика от над 65 хиляди души и тя някак си успя да насочи вниманието си към нуждаещите се. Лесно е“, написа един член от публиката в социалните мрежи. Именно той сподели видео, на което се вижда как Адел спира изпълнението си, за да се увери, че всички присъстващи са добре.

Във видеото се вижда как изпълнителката казва на бенда да спре музиката и се отправя към предната част на сцената, за да посочи към човек от публиката. Тя насочва охраната към пострадалия, за да му помогнат.

Според The New York Post, Адел е прекъснала концерта си цели четири пъти, за да провери състоянието на различни хора от публиката, за които е смятала, че имат нужда от медицинска помощ. Тя също така е изпратила бутилки с вода към феновете си на първия ред, които са чакали цели седем часа на жегата, за да влязат на концерта.

Шоуто в петък беше първият път от пет години насам, в който Адел излиза пред фенове. Тя излезе от почивката си през ноември миналата година, когато пусна албума си „30“ и направи телевизионен концерт. Живата публика обаче беше само от отбрани хора, всички от които бяха звезди. Завръщането ѝ на публична сцена трябваше да се случи в Лас Вегас, но концертите бяха отменени заради случаи на коронавирус.

„Боже мой, отново съм у дома. Странно ми е да съм пред публика отново. Притеснявам се преди всяко шоу, но обожавам да съм тук“, каза Адел на феновете.

Спирането на концерта на няколко пъти привлече вниманието на хората заради случилото се по време на фестивала Astroworld през ноември 2021 година. Тогава, по време на изпълнение на рапъра Травис Скот, поне 10 зрители починаха заради безредици в публиката, които не бяха спрени от изпълнителя. Последваха няколко съдебни дела срещу Скот и организаторите на фестивала.

Оттогава изпълнители като Били Айлиш, Doja Cat и Фарел Уилямс винаги внимават какво се случва в публиката и постоянно спират концерти, за да помогнат на зрителите.

„Не можете да ме купите“

Адел твърдо застава зад решението си да отмени концертите си в Лас Вегас.

По време на интервю за BBC Radio 4, изпълнителката говори за избора да се откаже от уговорените шоута. Тя казва, че е усетила разочарованието на всеки един фен и е била съкрушена и уплашена, защото е подвела публиката. „Мислех, че мога да се взема в ръце и да направя концерт, но не можех. Заставам твърдо зад решението си“, допълва Адел.

34-годишната звезда обясни, че причината не е била в заплащането, а просто защото шоуто не е щяло да бъде на нивото, което трябва да бъде. „Просто не можеш да ме купиш. Няма да направя концерт, просто защото трябва или защото хората ще бъдат разочаровани, или защото ще изгубя много пари“, категорична е тя.

Адел разкрива, че е била широко критикувана заради решението си, взето в края на януари. Допълва, че това много ѝ е повлияло и в продължение на няколко месеца не се е чувствала като пълноценен човек. Но си е дала време да се възстанови, да потъгува за концерта и да остави хората да излеят гнева си.

Обеща, че работи по възстановяването на концертите в Лас Вегас и е категорична, че те ще се случат тази година. „Трябва да се случат тази година, защото вече имам планове за другата. Представи си, ако трябва да отменя шоу, защото съм бременна“, каза тя пред Греъм Нортън.

Звездна публика за Адел

Очевидно музиката на Адел събира хората на едно място, независимо дали те са звезди, бивши или настоящи нейни партньори.

На 1 юли британската попзвезда направи истинско шоу в Хайд парк в Лондон, което беше посетено от хиляди фенове и няколко известни имена. Сред тях се отличаваха това на сегашния ѝ приятел Рич Пол, който беше забелязан в компанията на бившия ѝ съпруг Саймън Конеки. Синът на Адел и Конеки – Анджело – също беше в публиката.

Освен Саймън и Рич, Адел беше наблюдавана от Камерън Диас и Бенджи Мадън, Том Круз, Джеймс Кордън, Найл Хоран и Мили Боби Браун.

„Искам още деца“

Докато феновете се наслаждават на музиката на Адел, тя мисли за бъдещето и разширяването на семейството си.

„Със сигурност бих искала още деца. Ще е чудесно. Ако ли не, си имам Анджело“, казва тя пред BBC Radio. 9-годишният ѝ син се ражда от брака ѝ със Саймън Конеки, който приключи през 2021 година. Двамата съпрузи обаче остават близки, като дори живеят един до друг, за да може детето им да расте в пълноценна среда и да не усеща липсата на единия или другия родител.

По думите на Адел, тя никога не би искала синът ѝ да преминава през ужасен развод. „Нямаме и не сме имали проблеми, така че ни беше много по-лесно. Все пак се чувствам благословена и съм благодарна, че го имам“, казва изпълнителката за Саймън Конеки.

Хубавото за Адел е, че сегашният ѝ партньор Рич Пол също мисли за деца. Той има три, но не изключва възможността отново да стане татко. Разкрива, че е научил много от отглеждането на наследници, докато в същото време е изграждал кариера и не би искал да повтаря грешките, които е правил в миналото.

„Ако имам още деца, ще бъда различен баща, малко по-спокоен и търпелив“, казва Пол пред E!News.

Дали Адел и Рич скоро ще имат общ наследник, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари